Poort Megen Hostiebakkerij Nijmegen Spiritualiteit Federatie

 ©  Federatie van de H. Clara  -  overname foto’s alleen via

Email
Share on Facebook Share on Twitter Print
Megen Gebedsdiensten Gasten Dagelijks leven Rondleiding Geschiedenis Hostiebakkerij Roeping Contact Hostiebakkerij

BEREIKBAARHEID


Zowel met de auto als met openbaar vervoer is ons klooster eenvoudig te bereiken. In de straat tegenover het klooster en in de richting van de parochiekerk zijn er enige parkeerplaatsen.  


Auto

Met de auto bereikt u Megen het beste via de afslag Oss-Oost of Ravenstein (A59 of A50).


Openbaar vervoer

Met de trein kunt u reizen naar Station Oss. Vanaf het station kunt u verder reizen met de buurtbus, de regiotaxi of de OV-fiets.


Buurtbus 296

Overdag rijdt er een buurtbus in een uurdienst. Vertrek vanuit Oss 5 min. na het hele uur (van 9.00 - 18.00uur). Uitstappen bij de halte Kapelstraat of Willem Kippstraat. Vertrek vanuit Megen vanaf 8.30 elk halve uur tot 17.30. Betalen contant of met OV-chip.

Voor een dienstregeling zie: buurtbus Oss-Megen


Regiotaxi Noordoost-Brabant

Verder kunt u ook gebruik maken van de regiotaxi (ook buiten de tijden van de buurtbus). Deze dient wel vooraf besteld te worden. Regiotaxi Noordoost-Brabant is een vorm van openbaar vervoer, maar dan van deur tot deur. U wordt thuis opgehaald en naar uw bestemming gebracht.

Er kunnen tijdens de rit ook andere passagiers in- en/of uitstappen.

U kunt gebruik maken van de regiotaxi van maandag tot en met donderdag van 06.00 uur tot 01.00 uur en op vrijdag, zaterdag en zon- en feestdagen van 06.00 uur tot 02.00 uur.

Het tarief is ± 8 euro.

Voor verdere voorwaarden en bestelling: Regiotaxi Noordoost-Brabant


OV-fiets

In een halfuurtje fietst u vanaf station Oss naar ons klooster in Megen. U kunt op station een OV-fiets huren voor € 3,35 per 24 uur (tot maximaal 72 uur). Let u wel op dat u hiervoor een OVfietsabonnement nodig hebt, deze is online af te sluiten bij de NS en op uw persoonlijk OV-chipkaart te zetten. Meer informatie vindt u op ns.nl